ZZP’er en inzicht in uw financiën

Hoe krijg u ook als ZZP’er inzicht in uw financiën? Afgelopen zaterdag 6 april was het de dag van de zzp’er. De dag waarop wij terugdenken hoe wij ook alweer zover zijn gekomen! Net als vele andere ondernemers zijn wij ook begonnen als werknemer van een bedrijf.

Ik weet nog goed dat ik een paar jaar geleden op een punt kwam dat ik na ging denken over mijn drukke leven als werknemer. Was dit nu wat ik wilde met de rest van mijn leven? Dag en nacht werken, zonder daar zelf winst mee te behalen? Altijd en overal bereikbaar, zelfs tijdens vakanties wanneer ik boven op een berg sta? Altijd druk omdat alles prioriteit nummer één heeft? Ik zat vrijwel altijd in de spagaat tussen mijn werk en mijn gezinsleven. De grote vraag was: Wil ik zo verdergaan?

Na jaren bij diverse grote kantoren en bedrijven te hebben gewerkt, en internationale ervaring te hebben opgedaan, ging het bij mij kriebelen: ik wilde zélf ondernemen.

Thuis hebben we er lang en uitgebreid over gesproken. Samen kwamen we al snel tot de conclusie dat we ondernemers veel beter kunnen helpen wanneer we het op onze manier doen. We besloten de koe bij de horens te pakken en een nieuwe weg in te slaan: Wijnveld advies was een feit.

 

Wie zijn wij?

Wijnveld Advies is een betrouwbare partner die ondernemers helpt om financieel het maximale te kunnen bereiken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u administratief ontzorgd wordt en altijd volledig op de hoogte bent van de financiële stand van zaken van uw bedrijf. Wij zijn uw partner voor online boekhoudingen en het optimaal inregelen ervan. Maar vooral kunnen wij u helpen om inzicht te krijgen in hoe u ervoor staat. Hierbij draagt Irene zorg voor het administratieve gedeelte en Ronald zorgt voor analyse en financieel inzicht. We helpen Ú graag om van uw onderneming een succes te maken.

 

Controller For A Day

Veel bedrijven hebben de administratie redelijk op orde, wellicht geldt dit ook voor u? Misschien heeft u iemand in dienst of is de volledige administratie uitbesteedt aan een boekhoudkantoor. Alles wordt netjes betaald en ingeboekt en alles lijkt soepel te verlopen, totdat er te weinig geld is om een aantal grote facturen te betalen. Hoe komt dat nu?

Een gebrek aan liquiditeit kan verschillende redenen hebben. Wellicht komt u erachter dat een aantal debiteuren de betalingstermijn hebben laten verstrijken, ligt er nog veel onverkochte voorraad of is er reeds een grote investering gedaan die eigenlijk nog niet had mogen plaatsvinden.

Het is natuurlijk ontzettend lastig om goede beslissingen te maken wanneer u niet 100% op de hoogte bent van de financiële situatie van uw bedrijf. Dit kan grote gevolgen hebben voor het succes van uw onderneming.

Wanneer u druk bezig bent met de groei van uw bedrijf schieten werkzaamheden zoals controle houden op de financiële situatie er vaak bij in. Heeft u echter niet juist de behoefte aan volledig inzicht in de financiële situatie van uw onderneming? Overzicht en de controle over uw cijfers?

Met behulp van een financiële controller komt u nooit meer voor verrassingen te staan. Wijnveld Advies helpt u en uw onderneming een verandering door te maken en van een reactieve organisatie naar een proactieve organisatie te gaan.

We kunnen u precies laten zien wat de financiële impact is van typische beslissingen die ondernemers moeten maken. Wat brengt een aanpassing in de prijsstelling teweeg? Hoe staat het met uw cashflow? Wat is de ROI van uw investeringen?

Als Controller For A Day help ik ondernemers die meer financieel inzicht willen verkrijgen. Van een dag in de week, tot een dag per kwartaal, geheel afgestemd op wat u nodig heeft.  Dit werkt al snel kostenbesparend en winstverhogend.

Download ons ebook!

In ons gratis aan te vragen ebook: 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel overizicht willen, vertellen wij u alles over concrete en direct toe te passen stappen die u als ondernemer kunt nemen om uw financiële huishouding beter op orde te krijgen.

Zou u dit ook willen? Vraag dan nu ons gratis ebook aan.

Ebook cover Wijnveld Advies - 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel inzicht willen

Ebook: 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel overzicht willen

Gedegen overzicht over de financiele situatie van uw bedrijf is als ondernemer de enige manier om juiste keuzes te maken.

Vul onderstaand uw gegevens in en download ons ebook: 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel overzicht willen en ga aan de slag met de inzichten die wij geven.

Bedankt voor uw aanvraag. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u van ons een mail met de link naar het ebook.