Over ons

Ik kan me het moment nog heel goed herinneren. Het moment dat ik de beslissing nam om mijn leven om te gooien en het op mijn manier ging doen. Ik had een leuke baan en een druk leven als werknemer. Het leek allemaal goed te gaan, maar het kleine stemmetje in mij begon steeds harder te praten.

Ik werkte ontzettend veel uren, was dag en nacht bereikbaar maar kreeg hier te weinig voldoening uit. Doordat mijn functie ervoor zorgde dat in principe alles prioriteit had en ik tijd voor mezelf en mijn gezin belangrijk vind, zat ik vrijwel altijd in een spagaat tussen mijn werk en mijn gezinsleven. Is dit nu wat ik de rest van mijn leven wilde doen?

Samen de stap zetten

Thuis hebben Irene en ik lang en uitgebreid gesproken over de visie over de onderneming die we samen gingen starten. Al snel kwamen we tot de conclusie dat we de stap gingen nemen en een nieuw pad gingen bewandelen: Wijnveld Advies was een feit.

We wilden niet zomaar gaan ondernemen, in tegendeel! We wilden ondernemers gaan helpen met al hun financiële uitdagingen. Ze concrete inzichten geven en ze helpen met het overzichtelijk maken van hun financiële huishouding.

 

Wie zijn wij

Wijnveld Advies is een betrouwbare partner die ondernemers helpt om financieel het maximale te kunnen bereiken.  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u administratief ontzorgd wordt en altijd volledig op de hoogte bent van de stand van zaken.

Wij zijn uw partner voor online boekhoudingen en het optimaal inregelen hiervan. Maar vooral willen wij u inzicht geven in uw financiële situatie. Als Controller For-A-Day zorgt Ronald voor dit financieel inzicht. Irene ondersteunt hierbij door de financiële administratie tot in de puntjes te verzorgen. Wij maken gebruik van de meest moderne hulpmiddelen: online boekhoudprogramma’s, factuurscanning, apps en digitaal factureren.

Wij helpen u bij elke stap zodat u volledig ontzorgd wordt.

 

Onze visie

We zien dat veel bedrijven uit het MKB kampen met financiële uitdagingen. Vaak is er wel een boekhouder die, al dan niet, in dienst is, zich beperkt tot de financiële administratie. Het geven van goed financieel inzicht en advies behoort vaak niet tot de standaard werkzaamheden.

Het gevolg is dat het bij de meeste bedrijven ontbreekt aan financieel overzicht en diepgaande inzichten, om goed onderbouwde beslissingen te nemen over product portfolio, kosten, inkoop, belastingen en investeringen.

Wij zijn er van overtuigd dat ondernemers veel betere beslissingen kunnen nemen en hun bedrijf makkelijker kunnen laten groeien, wanneer zij samenwerken met een financieel controller. Iemand die zij niet full-time in dienst hebben, maar hen wel op vaste momenten helpt met het concreet en overzichtelijk in kaart brengen van hun financiële situatie.

 

Onze missie

Ondernemers helpen met het krijgen van overzicht en inzicht in de financiële situatie van hun bedrijf. Dit doen we, door als Controller For-A-Day, op vaste afgesproken momenten te werken als de financieel controller die ze niet in dienst hebben, maar wel ingezet wordt wanneer het nodig is.

 

Download ons ebook!

In ons gratis aan te vragen ebook: 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel overizicht willen, vertellen wij u alles over concrete en direct toe te passen stappen die u als ondernemer kunt nemen om uw financiële huishouding beter op orde te krijgen.

Zou u dit ook willen? Vraag dan nu ons gratis ebook aan.

Ebook cover Wijnveld Advies - 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel inzicht willen

Ebook: 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel overzicht willen

Gedegen overzicht over de financiele situatie van uw bedrijf is als ondernemer de enige manier om juiste keuzes te maken.

Vul onderstaand uw gegevens in en download ons ebook: 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel overzicht willen en ga aan de slag met de inzichten die wij geven.

Bedankt voor uw aanvraag. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u van ons een mail met de link naar het ebook.