Voorlopige aanslag

Veel van onze zakelijke klanten betalen hun inkomstenbelasting van het lopende jaar door middel van een voorlopige aanslag.

De Belastingdienst baseert een voorlopige aanslag (VA) altijd op gegevens uit het verleden, meestal van het een na laatste belastingjaar. Voor de VA 2018 is over het algemeen 2016 als basis genomen. Daardoor kan het voorkomen dat de vastgestelde VA niet meer strookt met de feiten van het lopende jaar. Het is dan ook mogelijk om de VA gedurende het jaar aan te passen.

Wij adviseren om dat in ieder geval te doen wanneer de inkomsten in 2018 behoorlijk zijn gestegen/gaan stijgen t.o.v. de vorige jaren. In verband met de hoogte van de heffingsrente kan dit een extra voordeel opleveren.

Mocht je het idee hebben dat wij ook eens jouw voorlopige aanslag onder de loep moeten nemen, mail ons dan gerust

Download ons ebook!

In ons gratis aan te vragen ebook: 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel overizicht willen, vertellen wij u alles over concrete en direct toe te passen stappen die u als ondernemer kunt nemen om uw financiële huishouding beter op orde te krijgen.

Zou u dit ook willen? Vraag dan nu ons gratis ebook aan.

Ebook cover Wijnveld Advies - 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel inzicht willen

Ebook: 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel overzicht willen

Gedegen overzicht over de financiele situatie van uw bedrijf is als ondernemer de enige manier om juiste keuzes te maken.

Vul onderstaand uw gegevens in en download ons ebook: 7 inzichten voor ondernemers die beter financieel overzicht willen en ga aan de slag met de inzichten die wij geven.

Bedankt voor uw aanvraag. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u van ons een mail met de link naar het ebook.